Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се е срещнал с бившия председател на

...
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се е срещнал с бившия председател на
Коментари Харесай

Цветанов се срещнал в САЩ с бившия председател на Америка за България

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се е срещнал с някогашния ръководител на фондация “Америка за България ” Лин Дафт по време на визитата си в САщ, което тече сега, осведоми пресцентърът на партията.

Цветанов е изразил благодарността си към Лин Дафт за дългогодишната му активност като ръководител на Борда на шефовете на фондация “Америка за България ” и показал, че през годините фондацията се е утвърдила като благонадежден сътрудник в региона на културата, образованието и гражданското общество в България. Редица неправителствени организации, университетски институции, научни центрове и културни средища развиват своята активност с помощта на финансовата поддръжка на “Америка за България ”.

Цветан Цветанов срещнал Лин Дафт с резултатите от неотдавна завършилото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз. На собствен ред досегашният ръководител на фондация “Америка за България ” изказал специфична признателност към ръководителя на ПГ на ГЕРБ за цялостната взаимна активност през годините, добавя се в известието.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР